Boldog szül(et)és

Boldog szül(et)és névvel hoztam létre szülésfelkészítő workshopomat. Ebben benne van a szülés és a születés szépsége, amelyet anya/apa és a baba hármasában érdemes figyelni. Hiszem, hogy kórházi körülmények között is lehet szép és igazán különleges kisbabád érkezése. Hosszú oldalakat tudnék tele írni a gondolataimmal. A legfontosabb amit szeretnék minden párnak átadni az a bizalom. Bizalom önmagatokban, bizalom a babátokban és bizalom a testetekben, egységetekben.

Következő esemény időpontja: 2024.03.29-30.
Esemény elérhetősége

Ezzel a bizalommal invitállak páros szülésfelkészítő workshopomra.
Tematika
2 alkalom (általában péntek délután és szombat délelőtt)
Alkalmanként 2-3 óra

1. alkalom-ELMÉLET
Itt átbeszélünk mindent a szülés indulásának várható jeleitől egészen a babátokkal töltött első hetekig. A könnyebb kapcsolódás érdekében minden párt tanfolyami jegyzet vár, amellyel otthon is készülhettek. Jegyzetek, táblázatok, információs blokkok, segítői elérhetőségek.

2.alkalom-GYAKORLAT
Vajúdópózok eszközökkel, eszközök nélkül. Ezeket nemcsak végig beszéljük de mind ki is próbáljuk. Nagy hangsúlyt kapnak a kórház utáni első hetek is. A test regenerálódását segítő mozdulatok elsajátítása, hordozó felemelése, baba ringatása. Egyszóval minden amivel segíthetitek a vajúdást, szülést és a gyermekágyi időszakot.

Jelentkezés e-mailben pontos terhességi hét és tanfolyami időpont megjelölésével. (rekabolla@gmail.com)
Maximum 5 párt fogadok 1 tanfolyam alatt, hogy mindenki igényeire tekintettel lehessek és minden kérdéseteket megtudjam válaszolni.

A tanfolyam díja: 45.000 forint/2 fő
Előleg: 10.000 forint (banki átutalással vagy személyesen készpénzben amellyel biztosítani tudjátok a helyeteket)